Garanciális javítás:

Ékszer javítás csak abban az esetben áll módunkban a vásárlástól számított egy éven belül, ha az ékszer megkárosodása gyártási hiba miatt történ és a számla és a papírok megvannak hozzá. A jótállás és szavatosság nem vonatkozik: rendellenes használatból eredő mechanikai sérülések: -szakadás, törés, leejtés- miatti sérülések, és kőkihullás esetén!
Minden ékszert ellenőrzünk kiszállítás esetén, kérjük ön is ellenőrizze átvételkor az ékszereket, ha szemrevételezéssel hibát lát kérjük 3 napon belül jelezze felénk.
Amennyiben Ön sem talál hibát az ékszeren (feladás előtt mi is ellenőrzünk minden ékszert) akkor az gyártói, szavatossági szempontból megfelelőnek tekintjük.

Ékszer csere:

Akár ajándékba vásárol ékszert, akár saját magának, lehetősége van a nálunk vásárolt ékszert 30 napon belül másikra cserélni!
Ehhez az ékszert az eredeti állapotában kell visszahoznia a számlával, papírokkal együtt és kiválasztani üzletünkben az új ékszert.

Az ékszer csere egyszer alkalmazható!

Pénz visszafizetés:

Kizárólag a webshopunkban leadott vásárlások esetén  érvényes. A termék átvételétől számított 14 napon belül kérheti az összeg visszafizetését, azonban csak abban az esetben, ha az árut nem hordta, nem károsította! Kivételt jelent ez alól a használt, akciós ékszereink, ezekre nem vonatkozik a pénz visszatérítés.
Az általunk forgalmazott termékekre a Ptk-ban és 151/2003. számú Kormányrendeletekben foglaltak szerint termékkörönként meghatározott mértékű szavatosságot vállalunk.
Felhívjuk vásárlóink figyelmét hogy a 14.000Ft alatti egyedi érték alatti ékszerek nem minősülnek tartós fogyasztási cikknek és rájuk nincs kötelező jótállás!