Sort by

Show

10
 • View as
  • 14 K sárga arany gyűrű, brill és tenyésztett gyöngy díszítéssel

   Gyöngy és brill köves arany gyűrű

   468 000 Ft 327 600 Ft
   Tökéletes választás lehet, eljegyzésre, születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen ünnepre. Ebből az ékszerből üzletünkben is egy darab van, egyedi 14 K sárga arany gyűrű, brill és tenyésztett gyöngy díszítéssel. Anyagában és díszítésében hasonló, további ékszereket is tudunk ajánlani üzletünkben, a Klapka Üzletházban.
  • 14 K fehérarany, stekkeres, cirkónia és tenyésztett gyöngy díszítésű fülbevaló

   Gyöngy és cirkónia köves arany fülbevaló

   38 250 Ft
   Tökéletes választás lehet születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen ünnepre. Ebből az ékszerből üzletünkben is egy darab van, egyedi 14 K fehérarany, stekkeres, cirkónia és tenyésztett gyöngy díszítésű fülbevaló. Anyagában és díszítésében hasonló további ékszereket is tudunk ajánlani üzletünkben, a Klapka Üzletházban.
  • 14 K fehérarany, gyöngy és cirkónia köves gyűrű

   Gyöngy és cirkónia köves arany gyűrű

   60 060 Ft
   Tökéletes választás lehet születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen ünnepre. Ebből az ékszerből üzletünkben is egy darab van, egyedi fehérarany, tenyésztett gyöngy és cirkónia kövekkel díszített gyűrű. Anyagában és díszítésében hasonló nyakláncot és karkötőt is tudunk ajánlani üzletünkben.
  • 14 K sárga arany fülbevaló, tenyésztett gyöngy díszítéssel

   Sárga arany fülbevaló, gyöngy díszítéssel

   83 160 Ft
   Tökéletes választás lehet születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen ünnepre. Ebből az ékszerből üzletünkben is egy darab van, egyedi, használt, 14 K sárga arany fülbevaló, tenyésztett gyöngy díszítéssel1. Anyagában és díszítésében hasonló nyakláncot és karkötőt is tudunk ajánlani üzletünkben.
  • 14 K sárga arany gyűrű, tenyésztett gyöngy díszítéssel

   Sárga arany gyűrű, gyönggyel

   69 300 Ft
   Tökéletes választás lehet születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen ünnepre. Ebből az ékszerből üzletünkben is egy darab van, egyedi sárga arany gyűrű, tenyésztett gyöngy díszítéssel. Anyagában és díszítésében hasonló nyakláncot és karkötőt is tudunk ajánlani üzletünkben.

Showing all 5 results