Sort by

Show

10
 • View as
  • 14 K fehérarany, ametiszt és cirkónia köves fülbevaló

   Fehérarany, ametiszt és cirkónia köves fülbevaló

   52 360 Ft
   Tökéletes választás lehet születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen ünnepre. Ebből az ékszerből üzletünkben is egy darab van, egyedi fehérarany, ametiszt és cirkónia kövekkel díszített fülbevaló. Anyagában és díszítésében hasonló nyakláncot és karkötőt is tudunk ajánlani üzletünkben.
  • 14 K fehérarany, ametiszt köves fülbevaló

   Fehérarany, ametiszt köves fülbevaló

   58 520 Ft
   Tökéletes választás lehet születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen ünnepre. Ebből az ékszerből üzletünkben is egy darab van, egyedi fehérarany, ametiszt kövekkel díszített fülbevaló. Anyagában és díszítésében hasonló nyakláncot és karkötőt is tudunk ajánlani üzletünkben.
  • 14 K fehérarany, brill köves fülbevaló

   Fehérarany, brill köves fülbevaló

   1 700 000 Ft 1 190 000 Ft
   Tökéletes választás lehet születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen ünnepre. Ebből az ékszerből üzletünkben is egy darab van, egyedi fehérarany, brill kövekkel díszített csillagszekér formájú fülbevaló. Anyagában és díszítésében hasonló nyakláncot és karkötőt is tudunk ajánlani üzletünkben.
  • 14 K sárga arany, koral és cirkónia köves fülbevaló

   Sárga arany, koral és cirkónia köves fülbevaló

   107 800 Ft
   Tökéletes választás lehet születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen ünnepre. Ebből az ékszerből üzletünkben is egy darab van, egyedi sárga arany, koral és cirkónia kövekkel díszített fülbevaló. Anyagában és díszítésében hasonló nyakláncot és karkötőt is tudunk ajánlani üzletünkben.

Showing all 4 results