Sort by

Show

10
 • View as
  • 14 K fehérarany nyakék, sárga arany foglalattal, cirkónia kővel díszítve

   Cirkónia köves arany nyakék

   243 440 Ft
   Tökéletes választás lehet születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen ünnepre. Ebből az ékszerből üzletünkben is egy darab van, egyedi 14 K fehérarany nyakék, sárga arany foglalattal, cirkónia kővel díszítve. Anyagában és díszítésében hasonló karkötőt vagy gyűrűt is tudunk ajánlani üzletünkben.
  • 18 K fehérarany, zafír köves nyakék

   Fehérarany, zafír köves nyakék

   995 600 Ft
   Tökéletes választás lehet születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen ünnepre. Ebből az ékszerből üzletünkben is egy darab van, egyedi 18 K fehérarany, zafír köves nyakék . Anyagában és díszítésében hasonló karkötőt is tudunk ajánlani üzletünkben.
  • 14 K sárga arany merev nyakék

   Sárga arany merev nyakék

   731 610 Ft
   Tökéletes választás lehet születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen ünnepre. Ebből az ékszerből üzletünkben is egy darab van, egyedi 14 K sárga arany merev nyakék. Anyagában és díszítésében hasonló, további ékszereket is tudunk ajánlani üzletünkben, a Klapka Üzletházban.
  • 14 K sárga arany, cirkónia köves nyakék

   Sárga arany, cirkónia köves nyakék

   230 670 Ft
   Tökéletes választás lehet születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen ünnepre. Ebből az ékszerből üzletünkben is egy darab van, egyedi 14 K sárga arany, cirkónia köves nyakék. Anyagában és díszítésében hasonló, további ékszereket is tudunk ajánlani üzletünkben, a Klapka Üzletházban.

Showing all 4 results